Permís B

Pots portar qualsevol cotxe fins a un màxim de nou places, però també un camió, una furgoneta, un vehicle mixt, ... amb un pes màxim de 3.500 kg.

•  Ciclomotors

• Tricicles i quadricicles amb motor. Per conduir tricicles amb motor amb una potència superior a 15 kW cal haver fet els 21 anys.

• Amb un permís en vigor que tingui més de 3 anys d’antiguitat pots portar els vehicles autoritzats al permís de la classe A1 pel territori nacional (motos de fins a 125 cc).

Podràs enganxar a aquest vehicle un remolc de 750 kg sense haver de superar cap més prova i també un remolc més pesat sempre que el conjunt no superi els 3.500 kg.

Amb el permís de la classe B pots portar una motocicleta que no superi els 125 cc. Per fer-ho has de tenir més de tres anys d'experiència amb el permís B.

No. La teòrica que vas fer per a l'A1 es convalida per al permís B.

Sí, pots examinar-te de teòrica fins a tres mesos abans de fer els 18 anys. Informa-te’n.

Amb el permís B pots portar qualsevol remolc lleuger (fins a 750 kg de MMA). També pots portar un remolc de més de 750 kg, sempre que la suma de l’MMA del cotxe i del remolc no superi els 3.500 kg. Si la suma supera els 3.500 kg, però no passa dels 4.250 kg, necessitaràs una autorització especial, coneguda com a B96, que es pot obtenir a l'autoescola. Si supera els 4.250 kg necessitaràs el permís B+E.

Disposem de diferents models, tots pensats per a una conducció segura i eficient i adaptats a les necessitats de cada alumne. Les pràctiques del permís B es fan amb un Volkswagen Golf.