EL CAMÍ MÈS FÀCIL CAP A L'APTE TEÒRIC!

Volem ajudar-te a que superis la teòrica a la primera i quan abans millor! Per això, aquí venen 4 recomanacions per optar al camí més fàcil cap al teu objectiu d’èxit:

  1. Vine a classe teòrica, aprofita que oferim classes presencials!

Amb l’objectiu que aprenguis les normes de circulació de la manera més fàcil i superis aquesta prova quan abans millor, a l’Autoescola TRAC t’oferim classes teòriques presencials durant tota la setmana (de dilluns a divendres), a diferents horaris del dia i a diferents emplaçaments de la ciutat de Manresa, així com també a Sant Joan de Vilatorrada i a Navàs. 

A més, només per estar matriculat a l’Autoescola TRAC, tens dret a assistir als CURSETS INTENSIUS que oferim cada mes. T’anirem informant aviat…

  1. Centra’t sobretot en fer els tests de les aplicacions que t’ofereix l’autoescola. A la TRAC, els millors docents de la conducció, hem seleccionat per tu les millors eines d’estudi. Aprofita-les.
  1. Consulta, tafaneja el llibre manual que et donem quan t’apuntes a l’autoescola. Porta’l a classe, et serà molt útil quan el professor et remarqui els detalls més importants; també, el pots consultar quan tinguis dubtes sobre alguna qüestió dels tests. Hi pots accedir en format paper i en pdf quan estàs fent els nostres tests online.
  1. Finalment, per qualsevol dubte sobre la teòrica de tots els permisos (B, C, C+E, B96, B+E, A, A2, A1, AM), sempre tens a la teva disposició un docent al telèfon: 93 606 46 47.

Esperem que aquests consells et serveixin d’ajut i t’animis per treure’t la teòrica ja!

I si no estàs apuntat encara, a què esperes per venir a l’Autoescola TRAC? T’esperem!